Ingrediente:
Carne de vacă 150 g, ou l bucată, unt 15 g, făină 15 g, lapte 30 ml, sare 2-3 g, smântână 20-30 g.
Mod de preparare:
Se freacă gălbenuşul, untul şi sarea. Separat, se bate albuşul spumă. Peste gălbenuşul frecat se adaugă, alternativ, făina şi spuma de albuş. Se amestecă şi se coace compoziţia, într-o tigaie. Când omleta este gata, se răstoarnă pe un şervet ud. Separat, se prepară carnea, care se fierbe şi se trece de câteva ori prin maşina de tocat. Se freacă apoi cu laptele, până se obţine o pastă. Aceasta se întinde cu cuţitul peste omletă, care apoi se rulează şi se taie felii.
[…] Ingrediente: Carne de vacă 150 g, ou l bucată, unt 15 g, făină 15 g, lapte 30 ml, sare 2-3 g, smântână 20-30 g. Mod de preparare: Se freacă gălbenuşul, untul şi sarea. Separat, se bate albuşul spumă. Peste gălbenuşul frecat se adaugă, alternativ, făina şi spuma de albuş. Se amestecă şi se coace compoziţia, într-o tigaie. Când omleta este gata, se răstoarnă pe un şervet ud. Separat, se prepară carnea, care se fierbe şi se trece de câteva ori prin maşina de tocat. Se freacă apoi cu laptele, până… Citeste mai mult […]
[…] Ingrediente: Carne de vacă 150 g, ou l bucată, unt 15 g, făină 15 g, lapte 30 ml, sare 2-3 g, smântână 20-30 g. Mod de preparare: Se freacă gălbenuşul, untul şi sarea. Separat, se bate albuşul spumă. Peste gălbenuşul frecat se adaugă, alternativ, făina şi spuma de albuş. Se amestecă şi se coace compoziţia, într-o tigaie. Când omleta este gata, se răstoarnă pe un şervet ud. Separat, se prepară carnea, care se fierbe şi se trece de câteva ori prin maşina de tocat. » Mai multe detalii […]
[…] CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE […]